Δήμος Κηφισιάς

Εκδήλωση Βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

By  | 

📌Η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών, που φοιτούσαν στα Δημόσια Λύκεια του Δήμου Κηφισιάς, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 στον φιλόξενο χώρο της «Βίλα Μπότση» στη Νέα Ερυθραία. Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή, αφού αποτελεί την κορωνίδα της ηθικής ανταμοιβής για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι νεοεισαχθέντες φοιτητές.

🎓Στη «ζεστή» τελετή του Δήμου τιμήθηκαν μαθητές του 1ου Λυκείου Κηφισιάς, του 2ου Λυκείου Κηφισιάς-Λύρειου Διδακτηρίου, του 3ου Λυκείου Κηφισιάς καθώς και του Αναξαγόρειου Λυκείου Νέας Ερυθραίας. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Βασίλης Ξυπολυτάς και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς κα Λίλα Δραγώνα καλωσόρισαν τους επιτυχόντες και τις οικογένειές τους, οι οποίοι παρακολούθησαν με καμάρι και έκδηλη συγκίνηση την επιβράβευση της κοπιώδους προσπάθειας των παιδιών.

📜🎓Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους!

📌Διαβάστε περισσότερα: https://http://www.kifissia.gr/el/BRABEYSH_EPITYXONTON_PANELLHNION_EXETASEON


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds