Δήμος Κηφισιάς

Λιτή τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου οχήματος της Ο.Ε.Δ.Δ. από τον Δήμο Κηφισιάς,

By  | 

📍Μέσα σε όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της Ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών η λιτή τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου οχήματος της Ο.Ε.Δ.Δ. από τον Δήμο Κηφισιάς, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του έργου της Πολιτικής Προστασίας και των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών (Ομάδα Εκάλης).

🔑Ο Δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς παρέδωσε στον Πρόεδρο της Ο.Ε.Δ.Δ., κ. Γιώργο Δερτιλή τα κλειδιά του νέου πυροσβεστικού οχήματος, το οποίο αγοράστηκε από τον Δήμο και είναι εφοδιασμένο με υψηλής τεχνολογίας πυροσβεστικό εξοπλισμό. Με την προσθήκη του νέου οχήματος, ο στόλος της ΟΕΔΔ αυξάνεται και παράλληλα ενισχύεται σημαντικά το επιχειρησιακό έργο των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών του Δήμου μας.

🚒Πρόκειται για ένα διπλοκάμπινο όχημα 4×4 Τoyota Hilux pick-up Α τύπου, ντιζελοκίνητο, με πυροσβεστική υπερκατασκευή χωρητικότητας 800 λίτρων νερού, με αυτόνομη βενζινοκίνητη αντλία χαμηλής και υψηλής πίεσης πυρόσβεσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο όχημα που παραλαμβάνει τις τελευταίες δύο δεκαετίες η Ο.Ε.Δ.Δ., που και πάλι επί της θητείας του κ. Ξυπολυτά, ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, είχε ενισχυθεί με το Πυροσβεστικό όχημα «Εκάλη 2».

➡Ο Δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς μετά την παράδοση του νέου πυροσβεστικού οχήματος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που προσφέρουμε ακόμη ένα όχημα εδώ στους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Διασώστες με τους οποίους με συνδέει πάνω από 18 χρόνια κοινής πορείας. Μετά από χρόνια επιστρέφω ως Δήμαρχος στην πόλη, με εκτελεστικό ρόλο και η Πολιτική Προστασία είναι από τις ύψιστες προτεραιότητες, όπου εκτιμώ ότι πολύ σύντομα, έχουν γίνει πολλά πράγματα.

📌Διαβάστε περισσότερα: https://www.kifissia.gr/el/NEO_PYROSVESTIKO_OXHMA_OEDD


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds