Διάφορα

Στο ΠΑΛΑΙ στον Δήμο Γαλατσίου υπό τη διαχείριση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Dogs’ Voice τα ζώα που βρέθηκαν στις πρόσφατες πυρκαγιές

By  | 

Η φωτιά στην Αττική έχει τεθεί υπό έλεγχο και πλέον η μοναδική δομή που δέχεται πυρόπληκτα ζώα είναι αυτή του ΠΑΛΑΙ στον Δήμο Γαλατσίου υπό τη διαχείριση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Dogs’ Voice. Δεκτά πλέον γίνονται αποκλειστικά ζώα που φέρουν εγκαύματα ή αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Οι προσωρινές δομές υποδοχής των δήμων Μαραθώνος, Διονύσου και Παλλήνης έχουν κλείσει οριστικά αφού τα ζώα είτε επανενώθηκαν με τους ιδιοκτήτες τους είτε βρίσκονται σε φιλοξενίες.
Στο ΠΑΛΑΙ κατεγράφησαν μέχρι στιγμής 162 ζώα και βρίσκονται 37 σκύλοι και 41 γάτες. 6 ζώα νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα και 2 κατέληξαν. Αρκετά ζώα φέρουν καταχωρημένο microchip στους δήμους όπου ανευρέθησαν, ωστόσο, στόχος είναι να μη γυρίσει κανένα στον δρόμο. Αν επιθυμείτε να φιλοξενήσετε ή να υιοθετήσετε κάποιο ζώο που είναι επιβεβαιωμένα αδέσποτο μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Dogs’ Voice. Εξάλλου η διάσωση ενός ζώου ολοκληρώνεται με την υιοθεσία του.
Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στους διασώστες και τους εθελοντές που υπερέβησαν εαυτούς και με τη συνεργασία όλων επετεύχθη η διάσωση εκατοντάδων ζώων.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds