Δήμος Κηφισιάς

Εορτασμός Αγίου Φανουρίου στο φερώνυμο Παρεκκλήσιο του Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νέας Ερυθραίας

By  | 


📍Με την ευκαιρία της Εορτής του Αγίου Φανουρίου Μεγαλομάρτυρος την Τρίτη 27 Αυγούστου 2024 το ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πανηγυρίζει στη Νέα Ερυθραία.

🔸Την παραμονή της Εορτής θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 μ.μ. ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός του Αγίου Φανουρίου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου, ενώ στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Φανουρίου.

🔸Ανήμερα της Εορτής στις 7.00 π.μ. θα τελεστεί ο Όρθρος και εν συνέχεια η Θεία Λειτουργία, ενώ στις 7.00 μ.μ. ο Μεθέορτος Εσπερινός για να ακολουθήσει η Ιερά Παράκλησις.

📌Διαβάστε περισσότερα: https://www.kifissia.gr/el/blog/εορτασμός-αγίου-φανουρίου-στο-φερώνυμο-παρεκκλήσιο-του-ι-ν-ευαγγελισμού-της-θεοτόκου-νέας

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds