ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

𝝜 𝝡𝝖𝝦𝝞𝝖 𝝡𝝚𝝢𝝤𝝪𝝢𝝤𝝨, 𝝥𝝦𝝚𝝨𝝗𝝚𝝞𝝦𝝖 𝝩𝝜𝝨 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝫𝝚𝝦𝝚𝝞𝝖𝝨 𝝖𝝩𝝩𝝞𝝟𝝜𝝨 𝝨𝝩𝝜𝝢 𝝖𝝡𝝚𝝦𝝞𝝟𝝜

By  | 


Ένα από τα πιο λαμπερά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Ελληνικής Ομογένειας στηρίζει την προσπάθειά μας για τη διεθνή προβολή της Αττικής μας.

Η κορυφαία ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Maria Menounos είναι η Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής σε όλη την Αμερικανική ήπειρο, μεταφέροντας το δυναμικό στίγμα της νέας εποχής που οραματιζόμαστε.

Είχα τη χαρά να υποδεχτώ τη Μαρία και τον σύζυγό της στο γραφείο μου, όπου συζητήσαμε για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που ετοιμάζονται στην Αττική, αλλά και την οργανωμένη προσπάθεια για την ενίσχυση του διάσημου τουριστικού προϊόντος μας.

Ως άνθρωπος που έχει πάντα την Ελλάδα στην καρδιά της, η Μαρία Μενούνος μας παρουσίασε τις προτάσεις της για να ανοίξουν νέοι δίαυλοι επικοινωνίας, ώστε να γίνει η Περιφέρεια Αττικής η πρώτη επιλογή των Αμερικανών για διακοπές και επαγγελματικά ταξίδια.

Με αγάπη για τον τόπο και τον άνθρωπο, ενώνουμε δυνάμεις για να πάμε την Αττική μας εκεί που αξίζει: μόνο μπροστά, πάντα μπροστά!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds