Δήμος Κηφισιάς

Ξεκίνησε η επισκευή του Δημ.Γυμναστηρίου Κηφισιάς «Ι. Ζηρίνης»

By  | 

Έπειτα από δεκαετίες ξεκίνησε η επισκευή του Δημοτικού Γυμναστηρίου Κηφισιάς «Ι. Ζηρίνης» και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου.

Λόγω της χρόνιας έλλειψης αθλητικών χώρων αλλά και του προγραμματισμού επισκευών σε μια σειρά αθλητικών χώρων του Δήμου μας, έως το πέρας των απαραίτητων εργασιών, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Βασίλης Ξυπολυτάς και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, κα Λίλα Δραγώνα, προέβησαν, για πρώτη φορά, στην ενοικίαση των εξής αθλητικών χώρων: Της Αίθουσας «Γ. Κασιμάτης» του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» (φωτό 1), που θα είναι διαθέσιμη από τέλη Σεπτεμβρίου και του κλειστού γυμναστηρίου του Εθνικού Αθλητικού Προπονητικό Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού (φωτό 2).

Ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί θερμά τα Διοικητικά Συμβούλια των Ο.Α.Κ.Α. και ΕΑΠΚΟΧ, για την άμεση ανταπόκρισή τους και την αγαστή συνεργασία.

📌

https://www.kifissia.gr/…/i_dimotiki_arxi_exasfalise…

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds