Δήμος Κηφισιάς

Σύμφωνο Συνεργασίας του Δήμου Κηφισιάς με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

By  | 

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κηφισιάς, υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος. Στόχος η ένωση δυνάμεων για την υποστήριξη παιδιών, οικογενειών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Δήμου, την παροχή κοινωνικής φροντίδας, υπηρεσιών υγείας, έγκαιρης παρέμβασης και προστασίας τους.

🧑

Συναποφάσισαν, και οι δύο πλευρές, να συνεργαστούν για ανάληψη πρωτοβουλιών και δημιουργία δράσεων από κοινού με σκοπό την άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις παιδιών σε κίνδυνο αλλά και την προώθηση της κοινωνικής φροντίδας καθώς και για τη στήριξη του έργου και των δράσεων του Οργανισμού και των 10 εξειδικευμένων Κέντρων δράσης του. Κάθε Κέντρο Δράσης στοχεύει στην πρόληψη αλλά και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που απασχολούν τα παιδιά, τους νέους και τις οικογένειες στη χώρα μας, σε δημοτική κλίμακα καθώς και να καταβάλουν κάθε προσπάθεια παροχής βοήθειας στα παιδιά και τις οικογένειες που χρήζουν στήριξης, μέσω των δράσεων που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

📌

Διαβάστε περισσότερα: https://www.kifissia.gr/…/symfono_synergasias_tou_dimou…Βασίλης Ξυπολυτάς#kifissia#neaerythraia#ekali

Όλες οι αντιδράσεις:57Marilena Aroni, Λέττα Αλεξίου και 55 ακόμη

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds