Δήμος Κηφισιάς

Αγιασμός & Εγκαίνια του ΕΝΕΕΓΥΛ Κηφισιάς

By  | 

Στις 10πμ σήμερα 23 Σεπτεμβρίου έγιναν ο αγιασμός και τα εγκαίνια του ΕΝΕΕΓΥΛ Κηφισιάς με λαμπερές παρουσίες από το χώρο της πολιτικής.
Ο Δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς υποδέχτηκε τον Υπουργό Παιδείας κ. Κυριάκο Πιερρακακη, την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Σοφια Ζαχαράκη, την Υφυπουργό Ανάπτυξης κα Ζωή Ράπτη, την πρώην Υφυπουργό Μιλένα Αποστολάκη, την ανεξάρτητη βουλευτή κα Αθηνά Λινού. Παρούσες επίσης από την Περιφέρεια Αττικής ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κα Έρρικα Πρεζερακου, η Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη και ο κ. Νίκος Χιωτάκης

Εκεί ήταν επίσης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Μυλωνάκης , ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιας κ. Γιώργος Θωμάκος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Αλεξανδρής ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Κοζάκης εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.

Τα παιδιά του ΕΝΕΕΓΥΛ, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου μπήκαν στις αίθουσές τους, σε ένα κατάλληλο σχολείο να ξεκινήσουν τα μαθήματα τους.
Καλή Σχολική Χρονιά να έχουν!


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds