ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Συναυλία του Κώστα Χατζή στο κηποθέατρο Παπάγου

By  | 

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του χειμώνα, ο σπουδαίος Κώστας Χατζής έρχεται για μια συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του και την κιθάρα του, έχει ένα μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό και να συγκινεί. Τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης μουσικής του πορείας, είναι μπαλάντες που περιέχουν έντονη κοινωνική κριτική.

Σε όλα τα τραγούδια των μεγάλων συνθετών που έχει ερμηνεύσει, όπως του Μάνου Χατζιδάκη, του Μίμη Πλέσσα, του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιάννη Μαρκόπουλου και του Σταύρου Ξαρχάκου έχει καταφέρει να προσδόσει το δικό του, ξεχωριστό ύφος.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα απολαύσουμε τον κορυφαίο καλλιτέχνη που κατάφερε να σφραγίσει μια ολόκληρη εποχή, για περισσότερες από έξι δεκαετίες.

Μαζί του στη σκηνή η Ελπίδα και η Δανιέλα Χατζή.

Πληροφορίες:

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ 

Κυριακή 6 Οκτωβρίου, 21:00

Κηποθέατρο Παπάγου

Τιμές εισιτηρίων

Α ζώνη: 25€ 

Β ζώνη: 20€

Γ ζώνη 15€

Πληροφορίες τηλ.: 2109213310

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds