ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

𝟰𝟭𝝾ς 𝝖𝝪𝝝𝝚𝝢𝝩𝝞𝝟𝝤𝝨 𝝡𝝖𝝦𝝖𝝝𝝮𝝢𝝞𝝤𝝨 𝝩𝝜𝝨 𝝖𝝝𝝜𝝢𝝖𝝨 – 𝝜 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝫𝝚𝝦𝝚𝝞𝝖 𝝖𝝩𝝩𝝞𝝟𝝜𝝨 𝝨𝝪𝝢𝝙𝝞𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝮𝝩𝝦𝝞𝝖 𝝡𝝚 𝝩𝝤𝝢 𝝨𝝚𝝘𝝖𝝨 𝝨𝝪𝝢𝝚𝝢𝝩𝝚𝝪𝝣𝝜 𝝩𝝪𝝥𝝤𝝪 | 𝝞𝝙𝝦𝝪𝝡𝝖 𝝨𝝩𝝖𝝪𝝦𝝤𝝨 𝝢𝝞𝝖𝝦𝝬𝝤𝝨

By  | 


Ετοιμαζόμαστε για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 9 & 10 Νοεμβρίου.

Μαζί με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και καλή μου φίλη Sofia Sakorafa, με την οποία έχουμε άψογη συνεργασία, παραθέσαμε χθες συνέντευξη τύπου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Βρούτσης Ιωάννης.

Το εμβληματικό αυτό γεγονός που συνδέει το παρελθόν με το παρόν, την ταυτισμένη με την Αττική σε βάθος αιώνων, αθλητική διαδρομή.
Και ταυτόχρονα, ένα κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός που συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Ως #Περιφέρεια_Αττικής στηρίζουμε με κάθε τρόπο και κάθε μέσον, το μοναδικό αυτό γεγονός, τη μεγαλύτερη και την πιο ιστορική διοργάνωση του κλασικού αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θεωρείται ένας από τους δυσκολότερους αγώνες Μαραθωνίου στον κόσμο.
Για μια ακόμη χρονιά χιλιάδες δρομείς, αθλητές και φίλοι του Μαραθώνιου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Η Μητροπολιτική Αττική είναι έτοιμη να τους υποδεχτεί και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αττικής, τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, την πλειάδα των πολιτιστικών θησαυρών της, τη μοναδική φιλοξενία της, τη θετική εικόνα της.

Την εικόνα μιας Περιφέρειας που αναπτύσσεται, που εξελίσσεται και προχωρά στο μέλλον με αισιοδοξία.

Nikos Hardalias | Nikos Hardalias B | Nikos Hardalias C | Περιφέρεια Αττικής | Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds